Δωμάτια Ντινος - Διαμονή

Σας καλωσορίζουμε στα Καλά Νερά, και σας προσφέρουμε ευχάριστη και άνετη διαμονή στα Εν. Δωμάτια Ντίνος, τα οποία αποτελούν την ιδανική πρόταση διαμονής για τις διακοπές σας στο Πήλιο.

Dinos Rooms - Pelion

Σε απόσταση 15μ από τη θάλασσα και την παραλία, τα Δωμάτια Ντίνος έχουν όμορφο περιβάλλον και εναρμονίζονται στην όμορφη Πηλιορείτικη φύση, προσφέροντας σας ξεκούραση και γαλήνη.

Οι ανέσεις και η λειτουργικότητα των δωματίων, θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα και θα καλύψουν όλες τις ανάγκες διαμονής σας, κάνοντας τις διακοπές σας ξένοιαστες και απολαυστικές.

Η άνεση και η απόλυτη ευχαρίστηση σας είναι πρωταρχικός σκοπός μας, για αυτό και έχουμε προσέξει κάθε λεπτομέρεια στο σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα των δωματίων, ώστε να έχετε την τέλεια διαμονή.

Διαθέτουμε δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια, έχοντας τη δυνατότητα να σας φιλοξενήσουμε σε χώρους ανάλογους των αναγκών σας.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό και τηλεόραση. Κάποια από τα δωμάτια διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ψυγείο. Αν επιθυμείτε το δωμάτιο σας να διαθέτει κουζίνα, ενημερώστε μας κατά την κράτηση. Για την ασφαλή στάθμευση των αυτοκινήτων σας, διαθέτουμε μεγάλο χώρο parking.

Τα δωμάτια Ντίνος, λειτουργούν όλο το χρόνο και προσφέρουν ευχάριστη και άνετη διαμονή στις διακοπές σας στο Πήλιο.

Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή σας στα Καλά Νερά, επικοινωνήστε μαζί μας. Είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε και να σας φιλοξενήσουμε στα όμορφα δωμάτια μας.

Double Room

Double room with fireplace and sea view

Double Room

Our Standard Double room

Triple Room

Triple Room with Sea View

Double Studio

Double studio with kitchen

Double Room

Our Standard Double room

Triple Studio

Triple Studio with Kitchen

Double Studio

Double studio with kitchen

Triple Room

Triple Room with Sea View

Double Studio

Double studio with kitchen